De fans


 

Word ook fan van Astrid en doe een donatie!

De teller staat inmiddels op 5997 euro aan ontvangen donaties (stand 31 december). Geweldig bedankt voor al uw bijdragen! 

Bijdragen voor het project "inloophuis":
Rabobank 10.35.16.646
t.n.v. "Inloophuis Kennemerland"
onder vermelding van "Astrid on Tour"

 

Samen kom je verder!

De volgende partijen helpen Astrid op weg!

 

Reacties

"Ik heb er nog geen seconde spijt van."
Astrid - vanuit Den Helder

"Fantastisch! Ik ben zo vreselijk aan het genieten van mijn reis!"
Astrid - vanuit Middenbeemster

"Een rustige dienst in inloophuis PISA veranderde in een gouden dag door de bijzondere ontmoeting met Astrid. Wat een inspirerende persoonlijkheid. Ik vond het een eer je te mogen ontmoeten en ontvangen in ons inloophuis. Ik hoop dat jullie huis net zo'n warm nest wordt als dat van ons in Hoorn!"
Lilly - Hoorn

"Toen we gevraagd werden of we een slaapplek hadden, hebben we deze direct toegezegd. We wisten toen nog niet wie we in huis haalden. Astrid! Wat een enthousiasme, dynamiek en wat een verteller. Super wat ze onderneemt. Hoewel het voor haar een rustdag was, hebben we tot in de kleine uurtjes gezellig zitten praten (en borrelen). Astrid, veel succes met je missie en alle goeds toegewenst."
Truus en Fedde van der Meulen - Sneek

"Beste Astrid, wij hebben een bijzondere ontmoeting met je gehad. Je bent gedreven en gaat voor je missie!"
Chris en Annechien - Hoorn

"Lieve Astrid, wat ben jij een inspirerend mens en ik heb grote bewondering voor je inzet en doozettingsvermogen. Heel veel succes!"
Wiske Beuker - Witmarsum

"5 en 6 sept. waren dagen met een gouden randje! Waarom?.... Astrid "scootte" mijn leven binnen. Astrid ik vond het een eer je te mogen ontvangen. We hebben inspirerende uren met elkaar doorgebracht en fijne gesprekken gevoerd.Ik wens je ondanks het slechte weer een succesvolle tour. En wie weet tot ziens!!!!"
Diny Smit - Den Helder

"Zaterdag 3 september heb ik met Astrid kunnen praten over kanker en de gevolgen hiervan. Ook ik heb kanker overwonnen (leukemie), al bijna weer 6 jaar geleden. We hadden het zelfde probleem, de familie niet lastig vallen. Astrid geweldig om zo door te zetten."
Herman Kranenburg- Franeker

"Astrid kwam op 31 augustus bij ons aan. Meteen was er het gevoel dat het klikte. Het was alsof we elkaar al jaren hadden gekend. We hopen met haar dat zij haar doel met deze reis zal bereiken en er dan met veel plezier en voldoening op terug zal kunnen zien."
Antsje en Cor Tjalsma - Sneek

"Hallo Astrid, ik heb je ontmoet in Callantsoog in het hotel waar je een kop soep heb gegeten. Ik heb je verhaal op wieringer nieuws laten plaatsen."
Petra - Westerland

"Ha Astrid, We zien dat je aan je langste etappe bezig bent, hou vol. Hopelijk wacht er weer een warm opvang-adresje waar je lekker kunt rusten. We denken aan je, dappere vrouw, en we wensen je veel zegen en inspiratie onderweg."
Liefs, Rudolph en Wilma - Heemstede

"De voorzitter van onze Doopsgezinde Gemeente vroeg ons of wij voor een nacht een mevrouw een slaapplaats konden bieden. Wij vonden het direct goed en hadden daar later geen spijt van, want wat hebben we gezellig gepraat over allerlei zaken de kerk betreffend en ook over het mooie doel van je enorme reis. Bedankt Astrid."
L. Duursma - Bolsward

"Astrid, ik hoop dat je geniet van je reis, en de ontmoetingen !!!!!!!!! Pas goed op je zelf.........."
Angelique Bukman - Wormer

"Ik volg je reis en heb grote bewondering voor wat je doet. Dit is een oppeppertje voor moeilijke momenten. Hou vol! en je bent een kanjer hoor."
Frans Linssen - Haarlem

"Astrid!!!! Je bent een heel bijzondere en dappere vrouw. Heb, nu ik je mocht ontmoeten, veel respect voor je gekregen. Je hebt me weer een stukje levenswijsheid bijgebracht door jouw kijk op het leven. Dank je wel daarvoor!!.Al was ontmoeting maar kort het was goed. Wens je vrede en alle goeds voor de toekomst. Zal je niet gauw vergeten."
Wilma - Wolvega

"Als psycholoog verbonden aan het Adamashuis in Nieuw Vennep weet ik hoe belangrijk het lotgenotenhuis is. Haarlem e.o. heeft er behoefte aan. En jouw inzet staat voor mij symbool voor de kracht en energie waartoe lotgenoten elkaar kunnen inspireren. Dank je wel voor je inzet en sterkte voor het vervolg van de reis. Dat huis in Haarlem komt er!"
Anna - Haarlem

"Astrid, steeds moet ik aan je denken; vooral tijdens de vele plensbuien en hoop dan dat jij die niet over je heen krijgt. Een beetje regen is niet erg, maar dit..... In gedachten reis ik dagelijks met je mee, zeker nu je in Friesland bent omdat ik dan ongeveer weet waar je langs komt en wat je ziet. Jouw initiatief is zo bijzonder dat ik er heel graag een klein beetje aan meedoe. Ik heb bewondering voor je en wens je een bijzondere en inspirerende tocht toe met mooie ontmoetingen."
Marijke Hoekstra - Culemborg

"We hebben aan Astrid een fijne en opmerkelijke gast gehad. Waardevol om haar te hebben ontmoet."
Henri en Marta Prins - Oosterzee

"Het was een fijne en bijzondere ontmoeting. We hebben genoten van dit bezoek."
Gerben Schrale en Itte Humalda - Emmeloord

"Het was inspirerend om Astrid als gast te hebben."
Nellie Struiwig - Lelystad

"Hallo Astrid, Veel sterkte en ongelofelijk veel plezier op je verdere reisroute. Het wordt vast een geweldige ervaring. De groeten aan alle bekenden in it heitelân!"
Alle Hoekema - Haarlem

"Astrid, als er drupp'len vallen zijn het vast en zeker stromen van zegen!"
Succes en geniet - Gerda (EBG Haarlem)

"Astrid,wat een geweldige happening afgelopen zondag en wat een belangstelling,heerlijk. Ook onze donatie is op de bus. Ik hoop van ganser harte dat jij niet de regen hebt,die hier valt, we houden het hier voor je. Ik hoop dat het je gaat lukken en dat je je droom waar kan maken. Wij als lotgenoten zijn allemaal heel trots op je. Meid, pas goed op jezelf."
Alle goeds en liefs Freek en Rita Keizer

"Ik heb zojuist een gift overgemaakt. Wat een sterke vrouw! Veel waardering en veel succes, Astrid!"
Han Duin, Heemskerk

"In gedachten ben ik bij je Astrid: alle goeds en veel succes!"
Alexandra Hamilton, Eindhoven

"Wat anderen niet durven, ga jij doen. Heel veel plezier op je reis door Noord-Holland en Fryslân. Het zal heel bijzonder zijn, om andere mensen te ontmoeten. Wij zullen in gedachten en gebeden bij je zijn. Niet alleen op zondag, maar elk moment van de dag."
Sjoerd en Iemkje van der Galiën, Haarlem

"Astrid, geweldig wat je doet. Heel veel plezier onderweg. Pak ook je rust. En vergeet niet elke zullen we voor je bidden, dat je leuke en gezellige mensen mag ontmoeten."
groeten en succes Regi en Miriam, EBG Haarlem

"Astrid, heel veel succes. Geweldig dat je dit doet!"
Anga Veldhuizen, Spaarndam

"Veel succes Astrid, met dit fantastische initiatief! Helaas kunnen we je niet komen uitzwaaien, maar we denken aan je!"
John en Helma Keizer, Bennebroek

"Astrid is een oud buurvrouw van me van de Basellaan in Haarlem. Helemaal fantastisch deze geplande tour. Een gedreven vrouw (ik ken haar niet anders) PETJE AF!"
Siebe Balt, Heerenveen

 

 

 

 


 

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam