Het doel


Inloophuis Kennemerland, een ontmoetingsplek voor (ex)kankerpatiënten en hun naasten. Deze droom wordt steeds meer werkelijkheid. Er vinden succesvolle benefietavonden plaats en bijeenkomsten met lotgenoten gaan beginnen. Het zoeken en vinden van een geschikt pand staat nu heel hoog op de agenda.

Het geld dat Astrid ophaalt wordt besteed aan de ontmoetingsruimte. Een plek waar de keukentafel dé centrale plek is. Een oude houten doorleefde tafel, waar al jaren lief en leed aan gedeeld is; over geboorte en leven, ziekte en dood, vreugde en verdriet. Er worden vele potten thee gedronken, vele koppen koffie, veel limonade met altijd koekjes ernaast. Om zo het leven in al zijn facetten te aanschouwen, te doorgronden en te doorleven. Een tafel waaraan je welkom bent.

“Een inloophuis, of een aandachtshuis zoals ik het zelf liever noem, is een belangrijke plek voor mensen met kanker. Daar kunnen ze terecht met hun vragen of binnen lopen voor een gesprek. Ook kunnen daar dan allerlei activiteiten worden georganiseerd. In heel Nederland zijn dit soort huizen, behalve in de regio Haarlem.” (Astrid, 2011)

Kijk ook op www.inloophuiskennemerland.nl 

 


 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam