De Droom                                           Wij helpen Astrid 
                                                               graag op weg


Bijna € 6.000,-!!!

Dankzij de bijdragen van veel lieve mensen, bedrijven en (doopsgezinde) gemeentes heeft Astrid inmiddels op een paar euro na haar ambitieuze doel bereikt, de teller staat bijna op 6000 euro!!!

Astrid terug in Haarlem

Zondag 11 september is Astrid teruggekomen in Haarlem. Opgewacht door een fikse groep mensen, waaronder haar (schoon)kinderen en kleinkinderen, kwam Astrid om 10:20 de Frankestraat ingereden. Daar werd ze begroet met luid applaus en een spontaan 'lang zal ze leven'. In de dienst werd Astrid bijzonder welkom geheten en toegezongen met het nummer 'mens, durf te leven'."Ik voel me erg moe, maar zeer voldaan over mijn reis", aldus Astrid, die nu eerst even bij gaat komen en alle indrukken gaat verwerken. 

Kilometerstand scootmobiel

Start in Haarlem (21 aug): 366 km.
Heerenveen (28 aug): 588 km.
Witmarsum (3 sept): 746 km.
Hoorn (8 sept): 901 km
Terug in Haarlem (11 sept): 1009 km.
Totaal gereden: 643 kilometer!!!

Astrid aangekomen in Witmarsum!

Astrid is al twee weken onderweg en is op zaterdag 3 september aangekomen in Witmarsum. Via de pagina's 'het nieuws' en 'de reis' kunt u volgen waar Astrid is én wat zij zoal meemaakt! Kijk bij 'de fans' voor reacties. De laatste update is van 8 september.

 

 

Hallo, ik ben Astrid,

Ik ben onderweg voor een bijzondere pelgrimage. Op zondag 21 augustus om 13:00 ben ik met mijn scootmobiel vertrokken voor een tocht van Haarlem naar Witmarsum in Friesland. En weer terug. Op deze site zal ik nieuws plaatsen en tijdens mijn reis een verslag bijhouden. Wilt u op de hoogte blijven?!

Mijn doel?

Een tocht vol ontmoeting, waarbij ik geld inzamel voor het inloop-en aandachtshuis voor kankerpatiënten en hun familie. Meer informatie hierover vindt u terug op deze link.

Wilt u mij helpen?

Ik hoop 6000 euro bij elkaar te halen. Een flink bedrag en ik hoop dan ook op veel hulp van zowel bedrijven als particulieren. U kunt mij sponsoren per gereden kilometer of met een vaste donatie.
U kunt op deze link klikken voor meer informatie over sponsoring.

De slaapplaatsen zijn helemaal rond, hartelijk dank daarvoor allemaal! Ik zou het leuk vinden als u een stukje met mij meereist, bijvoorbeeld per fiets. U kunt op deze link klikken voor meer informatie over de route.

            

  

                            

 

 

 


 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam